Nadat u een drankenformule gekozen heeft, kan u uw buffet samenstellen met de hieronder geselecteerde gerechten.
U kiest 1 soep en 6 gerechten en 1 dessert.

39,00 € p.p.

Soepen:
  • Italiaanse tomatensoep met kalfsballetjes
  • Witloofsoep
  • Aspergesoep (seizoen)
  • Boschampignonsoep
  • Minestrone soep
  • Rundsconsome
Gerechten:

  Koud:
  • Carpaccio van tonijn, gemarineerde groentjes, suschiazijn en sojasaus
  • Paleta iberico bellotta, manchego en balsamico crème
  • Huisgerookte wilde zalm, vincentsaus, zure room en textuur van radijs
  • Carpaccio van Piëmontese rund
  • Terrine van fois gras, vijgen chutney en notenbrood (+1,50 €)
  • Rosé gebakken kalfsgebraad met tonijnsaus op z’n italiaans
  • Trio van gerookte vissoorten
  • Italiaanse tomaat gevuld met oosterse garnaal
  • Ceasar salade met parelhoenfilet
  • Steak tartaar van simmenthaler rund en garntuur
  • Hollandse maatjes met tomaat en pijpajuin
  • Salade caprese
  • Pasta pesto en serranoham
  • Salade niçoise
  • Inclusief: broodassortiment en boter.
  Warm:
  • Stoofvlees van de chef met trappist
  • Koninginnehapje van soepkip
  • Konijn op grootmoeders wijze
  • Filet van Mechelse koekoek gevuld met kalfsgehakt en truffel
  • Iberico gebraad black pepper saus
  • Tongrolletjes en garnaal, groentjes in witte wijnsaus
  • Gepekeld melkbig in pepersaus
  • Duroc haasje met champignonsaus
  • Tijgerscampi in culinaire vissaus
  • Canneloni met ricotta en spinazie
  • Groentenlasagne veggie
  • Lasagne van het huis
  • Tagliatelli met scampi en roze pepersaus
  • Kalkoentournedos met fruitsaus
  • Varkenshammetjes, gepekeld en mosterdsaus
  • Inclusief; saladebar koud of warm
  • Puree, groenten, pasta of rijst
Dessert:
  • Vanilleijs met chocoladesaus of sabayon van rood fruit
  • Dessertbuffet: (supplement €6,00 € p.p.)
  • Chocomousse van noir de nuance **
  • Verse fruitsla
  • Assortiment van gebak/ koekjes
  • Vanille ijs en chocolade saus
  • Macarons
  • Panacotta van vanille met frambozencoulis
  • Koude sabayon met rood fruit
  • Klassieke tiramisu
  • Sorbet van limoen met infuus van gin
  • Kaasplank (supplement 6 € p.p.; als volwaardig dessert: 10,95 € p.p.)
Back to top