Culinair / hoofdgerechten

(min. 2 personen)

Vlees en gevogelte:
  •  
lomo duroc (pata negra) gebraad met groentenkrans 20,90 / pp
  •  
gevuld varkenshaasje met gehakt en groentenkrans 18,90 / pp
  •  
lamskroon / lamsfilet met groentenkrans 28,95 / pp
  •  
kalkoentournedos met groentenkrans 14,95 / pp
  •  
eendenborst à l’orange 19,50 / pp
  •  
ossentong in maderasaus met groentenkrans 15,95 / pp
  •  
filet van Mechelse koekoek met kalfsgehakt, truffel en groentekrans 16,95 / pp
  •  
vlaamse varkenswangetjes met abdijsaus 18,95 / pp
  •  
rugfilet van speenvarken in een jasje van gerookt spek 18,95 / pp
  •  
Iberico-gebraad met groentekrans en champignon- of pepersaus 20,90 / pp
  •  
Iberico-haasje “Grand-mère” met groentekrans 25,10 / pp
  •  
Duroc wangen “Stroganoff” en groentekrans 20,95 / pp


Bij al onze gerechten zijn inbegrepen: groentenkrans, saus en aardappelgarnituur naar keuze

Groentenkrans: gebruind witloof, gestoofde wortelen en erwten, spruitjes met spek, broccoli
   
Sauzen: pepersaus, champignonsaus, jachtsaus, portosaus, roze pepersaus, Provençaalse saus, appelsiensaus of graanmosterd
   
Aardappelgarnituur: puree, savooipuree, wortelpuree, gratin dauphinois of kroketten

Wild:

Zie eindejaarsfolder: deze folder wordt jaarlijks aangepast aan assortiment en prijzen.

Vis:
  •  
tongrolletjes (5 st) met fijne groentjes  19,95 / pp 
  •  
scampi (9 st) met fijne groentjes  19,50 / pp 
  •  
kabeljauwhaasje met fijne groentjes  22,50 / pp 
  •  
zalmfilet met fijne groentjes  22,50 / pp 
  •  
kabeljauwfilet royal gevuld met tartaar van garnaal en rucola in een jasje van gandaham  28,95 / pp 


Bij al onze gerechten zijn inbegrepen: fijne groentjes, saus en aardappelgarnituur

Fijne groentjes: assortiment van julienne groentjes en broccoli
   
Sauzen: culinaire vissaus, witte wijnsaus of garnalensaus
   
Aardappelgarnituur: puree of kroketten



Back to top