Voor de betere bistro’s, sterrenzaken en traiteurs beschikken wij over een uitgebreid gamma aan internationale runderrassen afgerijpt in eigen huis.

rundsvlees 900x675

 

België
   
  Witblauw Entrecôte vers
    Filet pure
    Côte à l'os
    Dry aged entrecôte
     
  Roodbont Entrecôte (4-6 weken gerijpt) 
    Côte à l'os 
     
Frankrijk
   
  Salers Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Aubrac  Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Charolais Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Blond d'aquitaine  Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Limousin Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
  Normandie (présalé) Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Italië
   
  Piëmontese Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
  Chianina Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
Engeland
   
  Ierse prime Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
     
  Hereford Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
     
  Black Aberdeen Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Zwitserland
   
  Simmenthaler Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Nederland
   
  Hollsteiner Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Maas Rijn Ijssel Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 

 



Back to top