Dry aged rundsvlees

Voor de betere bistro’s, sterrenzaken en traiteurs beschikken wij over een uitgebreid gamma aan internationale runderrassen afgerijpt in eigen huis.

rundsvlees 900x675

 

België
   
  Witblauw Entrecôte vers
    Filet pure
    Côte à l'os
    Dry aged entrecôte
     
  Roodbont Entrecôte (4-6 weken gerijpt) 
    Côte à l'os 
     
Frankrijk
   
  Salers Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Aubrac  Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Charolais Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Blond d'aquitaine  Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Limousin Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
  Normandie (présalé) Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Italië
   
  Piëmontese Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
  Chianina Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
    Filet pure
     
Engeland
   
  Ierse prime Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
     
  Hereford Entrecôte dry aged (4-6 weken)
    Côte à l'os 
     
  Black Aberdeen Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Zwitserland
   
  Simmenthaler Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
Nederland
   
  Hollsteiner Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os 
     
  Maas Rijn Ijssel Entrecôte dry aged (4-6 weken) 
    Côte à l'os