december 2020
Gegratineerde oesters
Is it Christmas yet? 😃
Op een vrijdagnamiddag kan ik dit wel appreciëren. 🤗
Gegratineerde oesters met witte wijnsaus en Parmezaanse kaas. 🦪🦪🦪
De oesters hebben we niet, de saus kan je wel bij ons verkrijgen.
Joyn jij ons al ?
🥰 Joyn jij ons al ? Met deze klantenkaart en slimme app spaar je als trouwe klant moeiteloos voor lekkere geschenken, zoals deze lekkere cava, die je reeds voor 350 punten gratis mee naar huis kan nemen.⠀
Ook de kerstbestellingen komen mee op de kaart. ⠀
Leuk extraatje toch?🎄⠀
⠀
📲 Download nu...
Salamifrietjes, iberico bellota ham, cabeza di Lomo en gerookte eendeborst
Dit smaakt écht altijd.
Maar nog beter met gezelschap en in kerstsfeer! 🎄
Verwen je knuffelcontact met onze salamifrietjes, iberico bellota ham, cabeza di Lomo en gerookte eendeborst.
Super fijne smaken en structuur.
Ideaal om de avond te starten bij de aperitief. 🎄🍾🥂
Asian Wok
🥢ASIAN WOK 🥢
Geniet van 5 verschillende wok-combinaties, met heerlijke mihoen en nasi.
#indianchicken #patanegra #duck #thaichicken #beef
Check op onze feestfolder bij het onderdeel “gezellig tafelen”.
Www.theysvanedom.be
Kernthemometer ?
“Hoelang moet ik mijn gebraad in de oven zetten?” is een vraag die heel regelmatig gesteld wordt.
Koop een kernthermometer en zorg ervoor dat het perfect is!
Getest en goedgekeurd. 😋
Kern voor kalfsgebraad: 53 graden,
Kern voor rundergebraad (saignant): 45
Kern voor rundergebraad (bleu): 38
Kern...
Aperotim: Iberico Bellota ham
Aperotip 🥂⠀
De perfecte combi: iberico bellota ham met donkere rozijn! ⠀
Waanzinnig lekker 🤪⠀
#ibericobellota