Keurslager

Topkwaliteit, Inspiratie en Ambacht

Geniet van je Keurslager

Theys Van Edom draagt al jarenlang het keurmerk “Keurslager”, het Belgisch kwaliteitslabel dat enkel de beste slagers bekomen door te voldoen aan de strenge normen en gedragsregels. Maar waar staat het begip “Keurslager” eigenlijk voor ?

TOPKWALITEIT
Je Keurslager is trots op zijn verse producten. Ontdek bij hem een uitgebreid assortiment vlees, charcuterie en traiteurgerechten. Hou je een feestje en heb je een speciale bestelling? Voor elke gelegenheid heeft hij wel iets klaarliggen. Je weet dat het altijd top is.

INSPIRATIE
Een Keurslager is iemand die inspireert. Hij heeft alles in huis om elke dag van de week een betaalbare culinaire maaltijd op tafel te toveren. En je vindt er altijd wel iets nieuws voor speciale momenten. Vraag gerust advies!

AMBACHT
Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits- en hygiënenormen. Maar daar houdt het voor hem niet op. Net als jij, houdt hij van gastronomisch eten. Een goed stuk vlees is voor hem pas interessant als je het ook lekker klaarmaakt.

Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend

Altijd voldoet hij aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan uw Keurslager adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij de zaak van uw Keurslager op meer dan 200 punten zoals aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit.

Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient. Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid. Bovendien gaan de adviseurs na of uw Keurslager zijn producten tegen de vereiste temperatuur bewaart want dit is essentieel voor de kwaliteit van zijn aanbod. Ook de hygiëne bij uw Keurslager is voor onze controleurs absolute topprioriteit. Overal moet hygiëne strikt worden gerespecteerd, van de winkel tot de werkplaats, tot de koelruimtes en de diepvriezers.

Wilt uw Keurslager zijn Keurslagerlogo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts wanneer hij aan alle normen voldoet, mag uw Keurslager het befaamde logo dragen. Dit logo is de kroon op zijn werk en voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit!

H.A.C.C.P.: de garantie voor kwaliteit en hygiëne bij uw Keurslager

Uw Keurslager werkt voortdurend volgens de strikte regels uit het H.A.C.C.P.-handboek. Zo voldoet hij elke dag opnieuw aan de strengste hygiënenormen. H.A.C.C.P. staat voor ‘Hazard Analysis Critical Control Points’. Dit is een hygiëneprogramma dat de kwaliteit van de vleesproducten doorheen het hele productieproces bewaakt. Dankzij deze handleiding weet uw Keurslager precies welke risico’s en gevaren er tijdens het productie- en werkingsproces kunnen optreden en welke beveiligingen hij daartegen moet inbouwen. Bovendien beschrijft het handboek een efficiënt systeem van regelmatige controles die worden uitgevoerd en geregistreerd door uw Keurslager zelf. Op haar beurt wordt de registratie gecontroleerd door de vaktechnische medewerkers van de Belgische Keurslagers. Zo kan uw Keurslager altijd een perfecte hygiëne garanderen.

Een van de belangrijkste punten in het H.A.C.C.P.-programma is de regelmatige controle van de temperatuur van de vleesproducten. Vlees dat tegen een foute temperatuur wordt geleverd, stuurt uw Keurslager direct terug naar afzender, ook al is het voor het overige kwalitatief in orde. Keurt hij het vlees goed, dan gaat het meteen in zijn koel- en diepvriescellen. Ook daar houdt hij de temperatuur voortdurend nauwlettend in de gaten. Zo biedt hij zijn vleesproducten aan in de allerbeste omstandigheden.

Volg ons ook op facebook